ANNIE

Broadwaymusikalen Annie intar Sverige

Broadwaymusikalen Annie intar Sverige

Intiman 14 apr- 8 maj • Lisebergsteatern 16 sep - 30 okt

Annie på Lisebergsteatern

Broadwaymusikalen ANNIE har gjort storstilad succé på Intiman i Stockholm och spelat för fulla hus. I höst flyttar succémusikalen ANNIE in på Lisebergsteatern i Göteborg!

Denna klassiska musikal har tolkats i flertalet filmer och på stora scener världen runt. Musikalen är baserad på den tecknade serien Little Orphan Annie och innehåller alla element som utgör en succémusikal; bra musik, glädje, tårar, dans och spänning!

Föreställningen handlar om den lilla föräldralösa flickan Annie som tas från sitt barnhem. och slipper undan den onda Miss Hannigans klor, för att bo på miljardären Oliver Warbucks herrgård. När Annie vinner Warbucks och hans personals hjärtan ger de sig ut på ett episkt uppdrag för att hitta Annies föräldrar. Samtidigt försöker Miss Hannigan, i samarbete med sin bror Rooster och hans flickvän Lily, tjäna lite pengar på denna unika situation. Berättelserna flätas samman när den älskvärda Annies berättelse hamnar i det nationella rampljuset.

Musiken i musikalen berör människor i alla åldrar. Låtarna är både välkända och älskade, som till exempel ”It´s the hard-knock life, ”Maybe”, ”I think I’m gonna like it here” och naturligtvis den mest kända, Annies sång ”Tomorrow”.

Trailer

Missa inte att kolla in vår fantastiska trailer till föreställningen om Annie.

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Köp biljett ANNIE · Från 395kr