ALLA TIDERS ÅSA-NISSE

Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid!

Åsa-Nisse återuppstår på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid!

Vallarnas friluftsteater • 3 jul - 14 aug 2022
Partner

Viktig information - Alla Tiders Åsa-Nisse

Tidigare års föreställningar på Vallarna har flyttats till 2022

Uppdaterat 29 mars 2022 kl. 10.00

Kära Vallarna-gäst!

Äntligen är restriktionerna släppta och vi ser med stor glädje och entusiasm fram emot att få spela ”Alla tiders Åsa-Nisse” på Vallarnas friluftsteater i sommar! Både ensemblen och vi ser enormt mycket fram emot att kunna bjuda er på detta härliga skrattkalas i sommar!

Alla biljetter har flyttats automatiskt till motsvarande dag under 2022. Hade du exempelvis köpt biljetter till premiären söndagen den 28 juni 2020 så kommer din biljett gälla till premiären söndagen den 3 juli 2022 osv.

Dina biljetter kommer skickas till din mail från Tickster den 29 mars, så att du har rätt datum och tid på dina biljetter. Du behåller samma platser som du hade 2020 eller 2021.

Har du några frågor gällande flytten så kontakta Showtic Gästservice på info@showtic.se . Vår Gästservice har hög belastning, så därför har vi förberett svar på eventuella frågor nedan. Återstår frågor efter att ni läst där kan ni kontakta oss på info@showtic.se Vi ber på förhand om ursäkt om svaren kommer att dröja lite.


Vilka är de nya datumen och vilket datum är min biljett giltig till?

I kolumnen till vänster ser du ursprungliga datum för sommaren 2020, mittenkolumnen för de som köpt biljetter direkt till sommaren 2021 och i kolumnen till höger ser du vilket nytt datum som i stället gäller för 2022.

//stgshowticcdnwbp.blob.core.windows.net/assets/2020/05/bildasatid.png

Vad gäller för mig?

Alla biljetter har automatiskt flyttats till motsvarande dag 2022. Har du exempelvis köpt biljetter till premiären söndagen den 28 juni 2020 så kommer din biljett gälla till premiären söndagen den 3 juli 2022. (Hade du köpt till premiären söndagen den 4 juli 2021 blir premiären 3 juli 2022).

Varför tog ni beslut om att skjuta på föreställningen?

Det rådde en pandemi med restriktioner och begränsningar vid de tillfällen som föreställningarna skulle spelats. Men den 9 februari 2022 släppte regeringen alla restriktioner, vilket nu gör att vi kommer att kunna genomföra våra spelningar i sommar!

Jag kan inte gå det nya datumet, vad gör jag?

Vet du redan nu att du inte har möjlighet att utnyttja dina biljetter motsvarande dag nästa år så återkoppla till oss på info@showtic.se med bokningsnummer samt önskemål på nytt datum. Samtliga gäster som köpt biljetter har möjlighet till kostnadsfri ombokning vid ett tillfälle fram till senast 30 april 2022. Ombokning sker till valfritt datum i mån av plats. Vi gör vårt bästa för att omboka dig till en likvärdig plats, men kan inte garantera att det blir samma som i din ursprungliga bokning i samband med denna ombokning.

Kan jag få återbetalning för min biljett?

Eftersom vi 2022 spelar samma föreställning som ni köpt biljetter till från början, så erbjuder vi ersättningsbiljetter till nya datum. Biljetterna är inte personliga och går att överlåta till någon annan.

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell / din researrangör där du köpt ditt paket.

Jag har avbeställningsskydd, vad gör jag?

Kontakta Showtic Gästservice via mail på info@showtic.se så hjälper de dig

Köp biljett ALLA TIDERS ÅSA-NISSE · Från 495kr