ShowticTV

Teater, show, musikal och konsert
- hem till ditt vardagsrum!

Group 46

Showtic TV

Erbjuder dig att ta del av teater, show, musikal och konsert - där du befinner dig!
//showtic.se/content/uploads/2021/03/showtictv-generell-600x410v3.png
< class='fw-special-title '>

Kvalitativa onlineupplevelser på ShowticTV

ShowticTV vill ge fler möjlighet att ta del av underhållning, oavsett var du befinner dig. Därför erbjuder vi dig digitala upplevelser i form av LIVE STREAM, VIDEO ON DEMAND (VOD) och ARKIVET, med unikt backstagematerial. Vi gör det möjligt för dig att ta del av mer kvalitativ underhållning, även när du befinner dig hemma. ShowticTV har nära samarbeten med både teknikleverantörer och produktionsbolag för att kunna leverera innehåll och teknik i toppklass.

Välkommen till ShowticTV – ett nytt sätt att uppleva dina favoritartister!

Högsta videokvalitet

Live Stream

Upplevelser där du är

På Showtic säljer vi biljetter till alltifrån shower med populära artister, storslagna musikaler och konserter till humorföreställningar som buskis och fars. Kanske missade du när vi spelade en viss föreställningen, eller vill minnas tillbaka och uppleva din absoluta favoritföreställning igen. Då kan vi glädja dig med att vi här på ShowticTV inom kort kommer att kunna presentera tidigare succéföreställningar, så att du ska kunna uppleva dem igen, fast när du vill och direkt ifrån ditt vardagsrum!


Video on Demand

Just nu har vi inga videos on demand.

Arkivet

ShowticTV reportage

I arkivet hittar du mycket kul! Här har vi samlat våra roligaste backstage-reportage och de allra glittrigaste premiärmingel-reportagen. Kolla in gratisklippen. Vi lovar dig en garanterad nostalgikick och förhoppningsvis en hel del skratt också!